Sinun valmentajasi

Reima Kaija on yksi maan tunnetuimmista golfvalmentajista. Suomen PGA:n valmentajien kategoriassa hänet on rankattu 2. sijalle. Joulukuussa 2016 PGA myönsi hänelle Sigge Nyström elämänura palkinnon  Suomen golfin eteen tehdyn työn hyväksi.

Tehdään yhdessä haaveistasi totta!

 

Onko sinulla unelma tai haave, jonka haluaisit toteuttaa, mutta valmentajan luokse meneminen pelottaa? Koetko huonommuuden tai riittämättömyyden tunnetta ja tunnille hakeutuminen jännittää? Kukaan ei voi koskaan olla liian huono ja lupaan aina auttaa jokaista ihmistä yksilönä. Oppiminen on yhtä helppoa kuin syöminen. 

Minulla on yli 35-vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, ohjauksesta ja kouluttamisesta.  Olen valmentanut erilaisia yksilöitä ja ryhmiä aina vasta-alkajista ammattiurheilijoihin. Valmentamisen lisäksi olen myös itse ikuinen oppija ja vuosien jälkeenkehitän itseänikin edelleen jatkuvasti. 

Ikä ja kokemus on tuonut valmentamistyyliin pehmeyttä ja jokainen valmentaja kohdataan omana yksilönä. Asiat on osattava esittää riittävän yksinkertaisesti.

Harjoittelemme yhdessä ja valmentajansi tehtäväni on olla kanssasi samalla puolella auttamassa sinua onnistumaan! Harjoitteluhetket kanssani ovat yhdessä tekemissä, positiivisessa hengessä ja jopa huumorilla höystettyä.  Haluan auttaa ihmisiä innostumaan ja haastamaan itsensä. 

Missioni on auttaa ihmisiä oivaltamaan, kuinka helppoa ja kivaa harjoittelu ja uusien aisoiden oppiminen voi olla! 

 Tavoite valmennuksissani on, että valmennushetket kanssani ovat mukavia, kivaa ja hauskaa yhdessä tekemistä!  Älä siis anna kokemukseni ja valmennusvuosien pelottaa. Tehtäväni on auttaa jokaisen yksilön omissa haasteissa ja ongelmissa eteenpäin golfin ja hyvinvoinnin parissa .  Kokemukseni tuo apua elämäntapamuutosten eteenpäinviemisessä ja erilaisten valmennusharjoitteiden sovittamisessa ja räätälöimisessä kullekin yksilölle 

Jokainen henkilö kohdataan yksilönä ja valmennus sovitetaan hänen lähtötasoonsa. Eli opettajaa ei tarvitse pelätä. Harjoittelu ja treenaaminen kuuluu olla hauskaa ja valmentaja on sinun kanssasi samalla puolella. Yhteinen tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään! 

Jokaisella henkilöllä on valmiuksia kehittyä paremmaksi. Ainut, mitä vaaditaan on halu ja motivaatio. Olen kannnustajasi, tsemppaajasi ja yhdessä kehitämme osaamistasi seuraavalle tasolle. Tehdään yhdessä haaveista ja unelmistasi totta! 

Reima Kaija  

 

Reima Kaija

Reima Kaija

Valmentaja, Yrittäjä

Reima Kaija on yksi Suomen tunnetuimmista golfvalmentajista. Suomen PGA:n valmentajien kategoriassa hänet on rankattu toiselle sijalle ja hänen opissaan on käynyt yli 30 0000 valmennettavaa aina vasta-alkajista huipputason ammattilaisiin. Reimalle on myönnetty myös elämänura palkinto Suomen golfin eteen tehdyn työn hyväksi ja hänellä on yli 30-vuoden kokemus valmentamisesta eri rooleista urheilun ja hyvinvoinnin parissa